Dengeyi koruyabilmeniz için… Sofistike ve son derece zeki insanlardır.

Kişiliklerinde sürekli bir onaylanma arzusu vardır. Daha doğrusu herkes tarafından değil ama sevdikleri, saydıkları insanlar tarafından onaylanmak onlar için çok önemlidir.

Bu tür insanlarla işbirliği halinde oldukları, onlarla ortak çalışmalara girebildikleri durumlarda yaptıkları her işten iyi sonuçlar alırlar. Çünkü kendilerini yaptıkları işe bütünüyle vermeleri ancak bu şekilde gerçekleşir.

Kısacası onlar yalnız çalışmaktan mutlu olabilecek tipler sayılmazlar. Adalet duygusu, karakterlerindeki en dikkat çekici özelliklerdendir.
Haksızlığa tahammülleri yoktur. Üstelik bu konuda susabilen kişiler de değillerdir. Haksızlık söz konusu olduğunda Terazi insanları konuşur, tartışır, hata bu uğurda antipatik görünmekten bile çekinmezler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.